Ajuntament de Vilafranca de Bonany. - Actualització: GENER 2015

PERFIL DEL CONTRACTANT

ORDENANCES

Reciclatge

Meteovilafranca

Pagament a proveïdors

Normes subsidiàries

FACTURA ELECTRÒNICA

Recull de premsa

AVÍS

   
 

HORARIS D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

OFICINES MUNICIPALS : Els Dilluns, dimecres, dijous i divendres, de 08:00 a 15:00 h. Els dimarts, de manera ininterrompuda, de 08:00 a 18:30 h.

TÈCNIC D'OBRES : cada dimarts horabaixa. Cita prèvia al telèfon 971 832107 (ext.1).

BIBLIOTECA MUNICIPAL . Horari : de dilluns a divendres, de 16 a 20 h i dissabtes, de 10 a 13 h. Tel. 971 56 08 04

POLICIA LOCAL Tel urgències : 676 058 632

 
     

AVÍS

RECURSOS HUMANS

   
 

 

 

BORSA D'ASPIRANTS PER PROVEIR, COM A FUNCIONARIS INTERINS, UNA PLAÇA VACANT DE LA POLICIA LOCAL DE L'AJUNTAMENT DE VILAFRANCA DE BONANY

DECRET DE NOMENAMENT DE TRIBUNAL QUALIFICADOR

LLISTAT PROVISIONAL D'ADMESOS I EXCLOSOS

DECRET D'APROVACIÓ DEFINITIVA D'ADMESOS I CONVOCATÒRIA DE PROVA DE CONEIXEMENTS

Bases publicades al BOIB núm 156 de 13 de novembre de 2014. AQUÍ accediu a les BASES ( CATALÀ) o ( CASTELLANO)

 
     

AGENDA

FESTES DE SANT ANTONI 2015

   
 

Consultau-ne programa aquí (format pdf)

FESTES DE SANT ANTONI 2015

DIVENDRES 23 DE GENER

A les 20:00 h, TAST GASTRONÒMIC en el Casal d'Entitats : GALLETES DE GORI DE MURO I FORMATGES BURGUERA. Inscripcions al web gastronomicament.cat/tast o enviant mail a jordirossello@gmail.com . També enviant wazzup al 676 058 983 o al 620 155 003. Gratuït per socis de l'OCB. Preu no socis : 2 €.

Ho organitza : Gastronomicament.cat . Hi col-labora : OCB Vilafranca.

DISSABTE 24 DE GENER

A partir de les 20:00 h, FOGUERÓ DELS QUINTOS/ES '94 a al Plaça Tomeu Penya. Torrada a preus a populars. BALL OBERT amb Aires Vilafranquins.

Ho organitza : Quintos/es'94 . Hi col-labora : Ajuntament de Vilafranca.

Per qualsevol més informació, accediu al programa complet aquí (format pdf).

 
     

AGENDA

   
 

ACTIVITATS

ACTIVITATS ESPORTIVES

Dissabte 24 de gener a les 11:00 h, en el Pavelló d'Esports de es Molí Nou, partits de tennis taula, categoria autonòmica : Pla i Llevant Juniors CTT de Vilafranca - Ciutat d'Inca CTT.

Dissabte 24 de gener, en el Pavelló d'Esports de Es Molí Nou, partits de voleibol. A les 10:00 h, categoria cadet femení :CV Vilafranca - CV Son Ferrer. A les 16:00 h, categoria 2ª autonòmica : CV Vilafranca A - CV Artà. A les 18:00 h, categoria 2ª autonòmica masculina : CV Vilafranca - Bombers Mallorca. A les 20:00 h, categoria 2ª femení : CV Vilafranca - Cv Bunyola.

Diumenge 25 de gener, excursió a Es Mal Pas de Son Senutges ( Banyalbufar). Concentració a les 08:00 h a l'Avinguda de les Escoles. S'aconsella tenir targeta federativa. (NIVELL DIFICULTAT : MITJANA-DIFÍCIL).

Ho organitza : Grup Excursionista de Vilafranca.

 
     

AGENDA

   
 

TASTS GASTRONÒMICS DE PRODUCTES MALLORQUINS

CADA QUART DIVENDRES DE MES EN EL CASAL D'ENTITATS SOCIALS

1R TAST : DIVENDRES 23 DE GENER A LES 20:00 H.

GALLETES DE GORI DE MURO I FORMATGES BURGUERA. Inscripcions al web gastronomicament.cat/tast o enviant mail a jordirossello@gmail.com . També enviant wazzup al 676 058 983 o al 620 155 003. Gratuït per socis de l'OCB. Preu no socis : 2 €.

Aquí accediu a TOT EL PROGRAMA DE TASTS GASTRONÒMICS A VILAFRANCA.

Ho organitza : Gastronomicament.cat . Hi col-labora : OCB Vilafranca.

 
     

SOCIETAT

   
 

Més informació a www.unamiradacapenrere.com

UNA MIRADA CAP ENRERE A VILAFRANCA

DILLUNS 26 DE GENER, de 10 a 14 h i de 15 a 18 h. A LA PLAÇA TOMEU PENYA.

Vine amb la teva foto antiga i participa en el concurs.

Et digitilitzaran gratuïtament la / les teva/es fotografia/es.

 
     

AVÍS

   
 

AVÍS. CAMPANYA DE MATANCES I TRIQUINOSI.

De l'1 de novembre de 2014 al 28 de febrer de 2015. Podeu obtenir més informació i les bosses per recollir per a mostres a l'Ajuntament.

Informau-vo-en CLICANT AQUÍ.

 
     

AGENDA

   
 

ACTIVITATS ( ALTRES SETMANES)

Dissabte 31 de gener, en el Pavelló d'Esports de Es Molí Nou, partits de voleibol. A les 10:00 h, categoria cadet femení :CV Vilafranca - CV Entreculturas Montesion B. A les 16:00 h, categoria juvenil femení : CV Vilafranca - CV Porto Cristo.

Dissabte 31 de gener a les 11:00 h, en el Pavelló d'Esports de es Molí Nou, partits de tennis taula, categoria autonòmica : Pla i Llevant Juniors CTT de Vilafranca - Pla i Llevant Promeses CTT de Vilafranca.

Diumenge 1 de febrer a les 16:00 h, en el Camp d'Esports de es Molí Nou, partit de futbol, categoria 2ª regional : CF Vilafranca - CD Cala Millor.

_________________________________________________________________

Dissabte 7 de febrer a les 11:00 h, en el Pavelló d'Esports, partits de Es Molí Nou, partits de tennis taula, categoria II Nacional masculina (grup 11) : Pla i Llevant CTT de Vilafranca - Club Tennis Alaior.

Dissabte 7 de febrer , en el Pavelló d'Esports de Es Molí Nou, partits de voleibol. A les 10:00 h, categoria infantil femení :CV Vilafranca - CV Entreculturas Montesions B. A les 12:00 h, categoria cadet masculí : CV Vilafranca A - Sant Josep Obrer. A les 12:00 h, categoria cadet femení : : CV Vilafranca - Instituto de Fertilidad. A les 16:00 h, categoria 2ª femení : CV Vilafranca A - CV Vilafranca B. .

Diumenge 8 de febrer , excursió a Sa Balma des Nanets ( Comuna de Bunyola). Concentració a les 08:00 h a l'Avinguda de les Escoles. S'aconsella tenir targeta federativa. (NIVELL DIFICULTAT : MITJANA).

Ho organitza : Grup Excursionista de Vilafranca.

__________________________________________________________________

Dissabte 14 de febrer a les 11:00 h, en el Pavelló d'Esports, partits de Es Molí Nou, partits de tennis taula, categoria II Nacional masculina (grup 11) : Pla i Llevant CTT de Vilafranca - Club Palma TT.

Dissabte 14 de febrer a les 11:00 h, en el Pavelló d'Esports de es Molí Nou, partits de tennis taula, categoria autonòmica. A les 10:00 h, Pla i Llevant Promeses CTT de Vilafranca - Alaró CTT B ; a les 11:00 h, Pla i Llevant Juniors CTT de Vilafranca - Club Sa Pobla TT.

Diumenge 15 de febrer a les 16:00 h, en el Camp d'Esports de es Molí Nou, partit de futbol, categoria 2ª regional : CF Vilafranca - Sóller B.

 
     

 

AVÍS

 

   
 

NORMES SUBSIDIÀRIES DEL TERME MUNICIPAL DE VILAFRANCA

EXPOSICIÓ PÚBLICA DE LA INFORMACIÓ I PLÀNOLS DE LES NORMES SUBSIDIÀRIES DEL TERME DE VILAFRANCA

CLICANT accediu a TOTA LA INFORMACIÓ.

 
     

AGENDA

TEATRE MUNICIPAL

   
 

TEATRE MUNICIPAL

MATINAL DE DIUMENGE

DIUMENGE 22 DE FEBRER A LES 12:00 H

Per corema, TORNA "SA JAIA COREMA ( I SES SET CAMES)", per a públic familiar, i nins i nines de 3 a 12 anys !, de ESBRUIX TEATRE.

Espectacle que combina titelles gegants, música i cançons populars en directe , sensacionals trucs de màgia, i els coneguts personatges de la història de Sa Jaia Corema.

Preu : 6 € ( Jubilats i persones en atur mostrant documentació acreditativa a taquilla i i unitats familiars a partir de 4 membres, 4 €). Menors de 3 anys : 2 €.

 
     

NOTÍCIES

   
 

PRIMERA SESSIÓ CONSTITUENT DEL SERVEI ASSOCIAT DE POLICIA LOCAL ENTRE ELS MUNICIPIS DE PORRERES, MONTUÏRI I VILAFRANCA.

El dimarts 2 de desembre es va dur a terme, a la sala de plenaris de l'Ajuntament de Vilafranca, la primera sessió constituent del Servei Associat de Polica Local entre els municipis de Porreres, Montuïri i Vilafranca.

En aquesta sessió es va constituir l'òrgan de gestió del Servei, especificament de la comissió mixta, i el nomenament dels seus membres, amb els càrrecs de presidenta, vicepresidents, vocalies i secretari. En aquest punt es va acordar que la presidència tengui caràcter rotatiu d'una durada d'un any natural. En aquest cas, es va aprovar que, d'inici, la batlessa de Porreres, la Sra Francisca Móra, n'assumirà la presidència per ser la representant del municipi amb més població, i que, en el 2016 i 2017, la presidència serà pels representants municipals de Vilafranca i Montuïri respectivament.

També es va constituir l'òrgan de gestió del Servei pel que fa a la coordinació tècnica policial amb nomenament dels seus membres, format per un coordinacor tècnic policial, que recaurà en el cap de la Policia Local de Vilafranca, el Sr. Llorenç Bosch, per ser l'agent amb més rang de tots els dels cossos policials dels tres municipis. També hi haurà un primer i segon suplent coordinador tècnic policial.

En la mateixa sessió es va aprovar el funcionament intern del Servei que tendrà, entre altres finalitats, poder dur a terme accions conjuntes de prevenció i actuació que reverteixen en la millora de la seguretat ciutadana i la seguretat vial, la planificació i elaboració de plans conjunts davant esdevinements o circumstàncies especials - emergències, esdeveniments puntuals - , intentant donar cobertura policial durant gran part del dia i durant pràcticament tots els dies de l'any en els tres municipis.

 

 

 
     

AVÍS

TRIBUTS

   
 

PERÍODE VOLUNTARI DE PAGAMENT DE TRIBUTS 2014

TANCAT EL TERMINI VOLUNTARI DE PAGAMENT.

IMPOSTS SOBRE BÉNS IMMOBLES URBANS I RÚSTICS, ACTIVITATS ECONÒMIQUES, VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA, TAXES I PREUS PÚBLICS ( GUALS, TRACTAMENT DE RESIDUS).

Si NO teniu l'AVÍS DE PAGAMENT (REBUT), podeu obtenir-lo a l'Ajuntament de Vilafranca , o bé a qualsevol de les oficines de l'ATIB.

Si ja teniu l'AVÍS DE PAGAMENT ( REBUT) , podeu adreçar-vos directament a qualsevol oficina de les entitats bancàries col-laboradores o efectuar el pagament a través d'Internet a la pàgina de l'ATIB ( www.atib.es).

 
     

 

AVÍS

 

   
 

CALENDARI DE PROVES OFICIALS DE NIVELLS DE CATALÀ

Consultau-ne calendari clicant aquí.

 
     

NOTÍCIES

   
 

VISITA DE LA PRESIDENTA DEL CONSELL DE MALLORCA A VILAFRANCA

El dilluns 3 de novembre, la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, va visitar Vilafranca en el marc de les visites que realitza la presidenta de la institució insular als diferents municipis de Mallorca.

La presidenta va estar acompanyada pel Conseller de Cooperació Local, Bernadí Coll i per altres representants del Consell. El batle, Montserrat Rosselló, i altres regidors de l'equip de govern varen rebre la presidenta, amb la que varen poder mantenir una conversa sobre temes que afecten a Vilafranca, i en la que la presidenta va prendre nota de les propostes i peticions del batle i dels regidors, a més de donar a conèixer totes les inversions i actuacions que el Consell de Mallorca manté a Vilafranca en matèria de serveis socials, cultura i obres, entre altres. Així mateix, la presidenta va rebre diferents representants d'associacions i entitats de Vilafranca per poder agafar el pols de la realitat i de la situació del teixit associatiu del municipi.

Per acabar, la presidenta va visitar les obres d'obertura del carrer de Sant Sebastià, encara en fase d'execució, atès que aquesta és una de les obres que el Consell financia enguany en el municipi amb 177.643 € i que han servit per la compra d'un inmboble, la seva demolició i l'habilitació d'aquest tram com a carrer. Tot plegat, i com va destacar el batle, aquesta obra servirà per oxigenar la circulació rodada en la part sud del casc urbà, connectant la zona de serveis del poliesportiu, parc i cementiri d'una manera directa amb el centre de la població, donant resposta a una reivindicació històrica del poble. En aquest sentit, va agrair l'aportació econòmica del Consell, sense la qual aquesta actuació no hagués estat possible.

 
     

 

SERVEIS SOCIALS

 

   
 

PROGRAMA DE MEMÒRIA I HABILITATS SOCIALS ADREÇAT ALS MAJORS DE 60 ANYS

Organitzat pels Serveis Socials de la Mancomunitat del Pla amb col-laboració amb l'Ajuntament de Vilafranca i l'Institut Mallorquí d'Afers Socials del Departament de Benestar Social del Consell de Mallorca.

Cada dijous , de les 9:15 a les 10:15 h a la Rectoria Vella.

CURS JA INICIAT. Més informació als Serveis Socials de l'Ajuntament de Vilafranca (dimarts demati) o al telèfon 871 98 61 42

 
     

AVÍS

   
 

RECOLLIDA PORTA A PORTA

AVÍS : A partir del 5 d'octubre, l'horari del servei de recollida de porta a porta començarà a les 21:30 en lloc de les 22:00 h.

 

 
     

CEPA MANCOMUNITAT DES PLA

   
 

Centre d'Educació de Persones Adultes

GOVERN DE LES ILLES BALEARS - Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats

CEPA MANCOMUNITAT DES PLA ( curs 2014-2015). Ensenyaments reglats.

c/ Escorxador, 2, Vilafranca, tel. 971832144 / www.cepamancomunitatdespla.org

Cooperativa de serveis de formació. Ensenyament no reglat, cursos de formació no reglada, tallers d'oci, temps lliure i altres. Tel. 971 56 12 12 / serveisdeformacio@gmail.com

 
     

 

ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA I DANSA

 

   
 

ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA I DANSA. CURS 2014-15.

TANCAT EL TERMINI D'INSCRIPCIÓ. CURS JA INICIAT.

Per qualsevol consulta, adreçau-vos als serveis administratius de FITA 2020, situats a l'Ajuntament de Vilafranca, Plaça Major, 1, telèfon 971 83 21 07 (ext. 3), de dilluns a divendres, de 08:30 a 14:30 h.

 
     

AVÍS

 

   
 

ADQUISICIÓ I RENOVACIÓ DE LA TARGETA INTERMODAL DEL CONSORCI DE TRASPORTS (BUS I TREN), A PARTIR D'ARA, A L'AJUNTAMENT DE VILAFRANCA

A partir d'ara, ja us podreu dirigir directament a l'Ajuntament de Vilafranca per poder adquirir o renovar de manera gratuïta la targeta intermodal del Consorci de Transports (bus i tren).

A Vilafranca, la TARGETA INTERMODAL té vigència per a l'ús de les línees regulars de bus 411, 412, 414, 415 i 421 que connecten Vilafranca amb Palma, Manacor i altres municipis, a més de poder ser utilitzada amb combinació amb altres mitjans de transport públic, com el tren.

Cal recordar que la targeta és personal i intransfarible i podrà fer-se amb les modalitats de : Targeta de tercera edat i pensionistes, targeta de família nombrosa, targeta jove, que permenten fins un 50% de descompte sobre el preu del bitllet senzill, o la targeta genèrica per a usuaris de la Xarxa del Consorci de Transposrts (bus i Tren ) de les Illes Balears.

 
     

 

AVÍS

 

   
 

EXÀMENS OFICIALS DE NIVELLS DE CATALÀ

CONVOCATÒRIA DE MES DE MAIG

Consultau-ne calendari amb la informació clicant aquí.

 
     

 

NOTÍCIA

 

SEGURETAT CIUTADANA

 

   
 

CONSTITUÏDA LA JUNTA LOCAL DE SEGURETAT DE VILAFRANCA

El dijous 6 de març va tenir lloc a l'Ajuntament de Vilafranca la constitució de la junta local de seguretat, integrada, en el seu òrgan constitutiu i representatiu, per representants de l'administració local, de l'Administració General de l'Estat i de l'Administració autonòmica. La Junta local estarà presidida pel batle del municipi, Montserrat Rosselló, en concurrència amb la delegada del Govern i la secretaria serà rotatòria, de manera anual alternada, per funcionaris de l'Ajuntament o de la pròpia Delegació del Govern.
Com a representants de la nova Junta, en condició de vocals, hi figuren el Sr. Jorge Miguel Safont, tinent adjunt de la companyia de la Guardia Civil de Manacor, el Sr. Jesús Valdés, assessor de la Delegació de Govern i la Sra Núria Riera, Consellera d'Administracions Públiques. Així mateix, i en representació de l'Ajuntament, també hi consten, apart del batle, el Sr. Sebastià Mesquida, regidor de seguretat ciutadana i el Sr. Llorenç Bosch, coordinador de la policia local de Vilafranca.
La Junta Local de Seguretat es constitueix com a un òrgan colegiat per facilitar la coordinació i la cooperació, dins l'àmbit territorial municipal, de manera que es puguin establir formes i procediments entre els diferents cossos de seguretat que operen en el municipi.
Aquest òrgan pretén ser operatiu i facilitar, d'aquesta manera, que es puguin dur a termes accions que inclouen, entre altres, l'anàlisi i la valoració de la seguretat ciutadana, l'elaboració de plans de seguretat específics conjunts, la proposta de prioritats d'intervenció i d'acció de campanyes de prevenció relacionades amb la seguretat ciutadana i la seguretat vial, la planificació i elaboració de plans conjunts davant esdevinements o circumstàncies especials - emergències, esdeveniments puntuals - , l'activació de procediments que garanteixin l'intercanvi d'informació rellevant per a la seguretat ciutadana entre els diferents cossos de seguretat que integren la Junta Local, etc...
Aquesta junta local de seguretat de Vilafranca suposa fer una passa més cap a la futura creació de la nova unitat de policia associada, integrada per les policies locals de Vilafranca, Montuïri i Porreres.

A l'acte de constitució també hi foren presents, a més dels representants de les diferents administracions ja esmentats - vegeu-ne text anterior- , el Sr. Pedro Rodado Rubio, sergent comandant de la Guàrdia Civil de Vilafranca i la Sra. Magdalena Ferrer, funcionària de l'Ajuntament de Vilafranca, que va exercir-ne les funcions de secretaria.

 
     

AVÍS

PUNT VERD

   
 

RECICLATGE I CONSCIENCIACIÓ MEDIAMBIENTAL

HORARI del Punt Verd : de dilluns a diumenge de 7 a 20 h.

Clicant aquí accedireu al document informatiu de com reciclar correctament.

Clicant aquí accedireu a l'horari de recollida de reciclatge porta a porta.

 
     

 

SERVEIS SOCIALS

 

   
 

PROGRAMA DE MEMÒRIA I HABILITATS SOCIALS ADREÇAT ALS MAJORS DE 60 ANYS

Organitzat pels Serveis Socials de la Mancomunitat del Pla amb col-laboració amb l'Ajuntament de Vilafranca i l'Institut Mallorquí d'Afers Socials del Departament de Benestar Social del Consell de Mallorca.

Cada dimarts, de les 9:15 a les 10:15 h a la Rectoria Vella.

SESSIONS JA EN DECURS.

Més informació als Serveis Socials de l'Ajuntament de Vilafranca (dimarts demati) o al telèfon 871 98 61 42

 
     

 

ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA I DANSA

 

   
 

ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA I DANSA

CURS JA INICIAT.


Més informació :
De dilluns a divendres de 8:00h a 14:30h i dimarts de 16:00 a 18:30h (1r pis), als serveis administratius de FITA 2020, situats a l'Ajuntament de Vilafranca, Plaça Major, 1, telèfon 971 83 21 07 (ext. 3)

 
     

MEDI AMBIENT

 

   
 

TARGETA D'ACCÉS AL PUNT VERD DE VILAFRANCA

Ja està actiu l'accés automàtic i personalitzat amb targeta al PUNT VERD DE VILAFRANCA. Cal que demaneu la targeta a l'Ajuntament de Vilafranca presentant personalment a les oficines municipals la sol-licitud emplenada i signada.

Més informació al 971832107.

Full de sol-licitud (format pdf per imprimir i emplanau-lo).

 
     

 

PATRIMONI

 

   
 

CATÀLEG DIGITAL DEL PATRIMONI DE VILAFRANCA

Aquest enllaç és del Catàleg d'Edificis i Elements Arquitectònics aprovat inicialment en el plenari de dia 8 d'Abril de 2008. El període d'el·legacions i consultes serà d'un mes, comptador des del dia de la seva poblicació al BOIB.

Si voleu més informació, vos podeu adreçar a les oficines muncipals, telèfon 971 832107.

 
     

METEOVILAFRANCA

   
 

EL TEMPS A VILAFRANCA

Ja podeu consultar diverses dades meteorològiques de Vilafranca referents a temperatura, pluja, humitat, força del vent, entre altres, amb actualitzacions cada quinze minuts. Podeu accedir-hi a través de l'enllaç a la part dreta de la capçalera o clicant al títol de la notícia.

 
     

CULTURA

   
 

ITINERARI CULTURAL PER VILAFRANCA

Des d'aquí podeu accedir a un itinerari cultural per Vilafranca, realitzat per l'historiador i tècnic en Patrimoni, el Sr. Gaspar Valero.